Samoplačniške zobozdravstvene storitve – zobna ordinacija Gros

E-pošta: info@zobozdravstvo-gros.si 

sl

Protetika

Protetika

Posamezne prevleke, mostički, keramične luske, keramične zalivke, delna proteza, totalna proteza, All on 4. Skupaj najdemo najboljšo rešitev.

Manjkajoče zobe lahko nadomestimo s snemnimi ali fiksnimi protetičnimi nadomestki, z implantati ali pa s kombinacijo vsega naštetega.  Izguba zoba predstavlja estetsko in tudi funkcionalno težavo in jo je dobro čimprej popraviti, da ne pride do izgube kosti v brezzobem predelu. Poleg tega brezzobost vpliva na izgubo samozavestnega in sproščenega nasmeha, zobje, ki ostanejo, pa so neenakomerno obremenjeni in zato preobremenjeni.

Web banner panoramic image of happy senior man and woman couple sitting together at home smiling and happy with perfect teeth

Ponudimo vam lahko vse protetične rešitve, ki so trenutno na voljo v sodobnem zobozdravstvu in vam hitro povrnejo samozavesten nasmeh in kar je še bolj pomembno, zdravje .

Tako se lahko odločate med fiksnimi mostički ali posameznimi prevlekami ( kovinska keramika, polna keramika), luskami, inleyi, delno protezo, snemno protezo ali pa vam manjkajoče zobe nadomestimo s prevlekami in mostički na implantatih. Ponujamo tudi sistem All on 4 ali All on 6 in totalno protezo s podporo na dveh implantatih, ki je cenovno ugodna in bistveno izboljša stabilnost proteze.

Da lahko zagotovimo najboljšo kvaliteto sodelujemo z različnimi tehniki in se neprestano izobražujemo predvsem v tujini, da sledimo sodobnim trendom v zobozdravstvu.  Nov nasmeh poskušamo narediti v najkrajšem možnem času, kar nam uspeva z dobrim predhodnim načrtovanjem poteka dela in termini, pri tem pa nam pomaga tudi dobra komunikacija s tehniki, uporaba intraoralnega skenerja, laserja in programa Smile Design. Pri posegih, ki so lahko končani v nekaj dneh, lahko prespite v našem apartmaju, ki se nahaja neposredno na kliniki. Pri določenih situacijah pa si je potrebno vzeti čas in novih zob ne morete dobiti v le nekaj dneh, če želite dolgoročno in dobro rešitev. V tem primeru vam izdelamo začasni mostiček ali protezo, da lahko pozdravimo prizadete zobe in dlesni. Vsak pacient je drugačen, zato vas vabimo na brezplačen prvi pregled, kjer vam z veseljem vse podrobno razložimo in terapijo prilagodimo stanju v vaših ustih.

Naročite se
Preparated molar tooth for dental crown placement. Medically accurate 3D illustration

Posamezna prevleka

Dental bridge of 3 teeth over molar and premolar. Medically accurate 3D illustration of human teeth treatment

Mostiček

Inlay ceramic crown fixation over tooth. Medically accurate 3D illustration of human teeth treatment

Inlay oz. keramična zalivka

Removable partial denture, mandibular prosthesis. Medically accurate 3D illustration of prosthodontics concept

Delna proteza z ulito kovinsko bazo – vizilka

Acrylic denture prosthesis of the upper and lower jaws of a man close-up on a black background

Totalna proteza

Maxillary and Mandibular prosthesis with gum All on 4 system supported by implants. Medically accurate 3D illustration of human teeth and dentures

All on 4 – fiksen most na implantatih