Protetika

Protetika

Posamezne prevleke, mostički, keramične luske, keramične zalivke, delna proteza, totalna proteza, All on 4. Skupaj najdemo najboljšo rešitev.

Manjkajoče zobe lahko nadomestimo s snemnimi ali fiksnimi protetičnimi nadomestki, z implantati ali pa s kombinacijo vsega naštetega.  Izguba zoba predstavlja estetsko in tudi funkcionalno težavo in jo je dobro čimprej popraviti, da ne pride do izgube kosti v brezzobem predelu. Poleg tega brezzobost vpliva na izgubo samozavestnega in sproščenega nasmeha, zobje, ki ostanejo, pa so neenakomerno obremenjeni in zato preobremenjeni.

Ponudimo vam lahko vse protetične rešitve, ki so trenutno na voljo v sodobnem zobozdravstvu in vam hitro povrnejo samozavesten nasmeh in kar je še bolj pomembno, zdravje .

Tako se lahko odločate med fiksnimi mostički ali posameznimi prevlekami ( kovinska keramika, polna keramika), luskami, inleyi, delno protezo, snemno protezo ali pa vam manjkajoče zobe nadomestimo s prevlekami in mostički na implantatih. Ponujamo tudi sistem All on 4 ali All on 6 in totalno protezo s podporo na dveh implantatih, ki je cenovno ugodna in bistveno izboljša stabilnost proteze.

Da lahko zagotovimo najboljšo kvaliteto sodelujemo z različnimi tehniki in se neprestano izobražujemo predvsem v tujini, da sledimo sodobnim trendom v zobozdravstvu.  Nov nasmeh poskušamo narediti v najkrajšem možnem času, kar nam uspeva z dobrim predhodnim načrtovanjem poteka dela in termini, pri tem pa nam pomaga tudi dobra komunikacija s tehniki, uporaba intraoralnega skenerja, laserja in programa Smile Design. Pri določenih situacijah si je potrebno vzeti čas in novih zob ne morete dobiti v le nekaj dneh, če želite dolgoročno in dobro rešitev. V tem primeru vam izdelamo začasni mostiček ali protezo, da lahko pozdravimo prizadete zobe in dlesni. Vsak pacient je drugačen, zato vas vabimo na brezplačen prvi pregled, kjer vam z veseljem vse podrobno razložimo in terapijo prilagodimo stanju v vaših ustih.

Web banner panoramic image of happy senior man and woman couple sitting together at home smiling and happy with perfect teeth
totalka spodaj kroglicni