Samoplačniške zobozdravstvene storitve – zobna ordinacija Gros

E-pošta: info@zobozdravstvo-gros.si 

sl

Implantati

Zobni vsadki ali implantati

Skoraj vedno dobra rešitev. Puljenje zoba in hkrati vstavitev implantata, implantat kot nadomestek korenine zoba ali za stabilizacijo proteze, sistem All on 4. Možnosti je veliko.

Implantat oz. zobni vsadek je vijak iz titana, ki se ga z določeno silo vgradi v kost. S kostjo se zraste in služi kot nadomestek zobne korenine. Na implantat se nadgradi keramična prevleka ali pa služi kot stabilizator proteze. Pred vstavitvijo implantata je potrebno opraviti panoramsko slikanje zob, v zahtevnejših primerih tudi 3D CT sliko, na podlagi tega pa naredimo načrt nadaljnjih posegov. Sodobni kirurški postopki močno zmanjšajo bolečino in oteklino po posegu, zmanjšujejo verjetnost zapletov ter povečujejo uspešno vstavitev implantatov. Pri določenih pogojih, se lahko implantati vstavijo tudi brez rezanja, brez dodajanja kosti, z minimalno invazivnim pristopom. Implantati so primerni praktično za vsakogar, razen za otroke in pri pacientih z izrazito osteoporozo, močnem bruksizmu in pri nekaterih sistemskih boleznih.

Za več informacij nas obiščite v naši ordinaciji in z veseljem vam bomo natančneje predstavili potek nadomestitve zoba z implantatom ter vse možnosti, ki so vam na razpolago.

Naročite se
star-par
Premolar tooth recovery with implant. Medically accurate 3D illustration of human teeth and dentures concept

Nadomestitev enega manjkajočega zoba

most-implantati-768x618

Pri več manjkajočih zobeh – nosilci za mostiček

Mandibular removable prosthesis All on 2 system supported by implants with ball attachments. Medically accurate dental 3D illustration

Pri popolni brezzobosti – stabilizatorji proteze

Maxillary and Mandibular prosthesis with gum All on 4 system supported by implants. Medically accurate 3D illustration of human teeth and dentures

Pri popolni brezzobosti – All on 4 fiksen most