Samoplačniške zobozdravstvene storitve – zobna ordinacija Gros

E-pošta: info@zobozdravstvo-gros.si 

sl

O nas

Zobozdravstvo Gros

Ponujamo celotno paleto zobozdravstvenih storitev za otroke in odrasle.

Trudimo se, da je vsak obisk pri nas pozitivna izkušnja brez strahu in neprijetne tesnobe, zato si vzamemo čas, da prisluhnemo vsakemu posamezniku. Še pred začetkom dela se pogovorimo tudi o poteku zdravljenja in finančnih stroških, da se pacient počuti varno in lahko aktivno sodeluje v postopku zdravljenja. Pri nas ni napačnih vprašanj in skupaj vedno najdemo rešitev, ker delamo s strastjo in s srcem. Ker se redno izobražujemo doma in v tujini ter uporabljamo najsodobnejšo opremo, zagotavljamo kvalitetne storitve, zaradi katerih se zadovoljni pacienti redno vračajo – večinoma samo na kontrolne preglede, ker se skupaj naučimo, kako vzdrževati ustno zdravje. Delamo z intraoralnim skenerjem, uporabljamo laser, RTG, ultrazvok, sistem za strojno širjenje, digitalno sondo in program za merjenje obzobnih žepkov, lupe, vsako leto pa opremo dopolnimo s kakšnim novim aparatom, ki še poveča kvaliteto naših storitev.

o-nas-gros-1

Pri posegih, ki so končani v nekaj dneh, lahko prenočite pri nas.

Pri večjih in zahtevnejših posegih vam lahko ponudimo tudi možnost prenočitve v našem apartmaju in vam tako prihranimo čas in denar. Medtem, ko boste čakali na svoj nov nasmeh, boste lahko počivali ali spoznavali lepote okoliških hribov, v miru prebrali zanimivo knjigo ali pa spili dobro kavo s pogledom na reko Savo.

o-nas-gros-2

Kako ravnati v času korona virusa?

Pri zobozdravstvenih posegih se iz ust sprošča aerosol, ki vsebuje ogromno število različnih mikroorganizmov. Zato je v primeru okuženega pacienta velika verjetnost, da se okužba širi naprej na osebje in paciente. Poleg tega, da zaposleni ščitimo sebe pred okužbami z zaščitnimi sredstvi, poskrbimo tudi za zaščito pacientov s protokoli dezinfekcije naprav in površin. Celoten naš objekt je urejen z rekuperacijo oz. prezračevanjem, tako da se dvanajstkrat na dan zamenja celoten zrak v objektu. V nočnem času pa se vrši še dezinfekcija zraka z ozonom, ki povsem uniči vse mikroorganizme v zraku in na površinah. Kljub temu naprošamo paciente, ki vedo, da so bili v stiku z okuženo osebo, da ne prihajajo v ordinacijo nenapovedano, ampak nas o tem telefonsko obvestijo in se skupaj dogovorimo za nov termin.

o-nas-gros-3

Naše strokovno zobozdravstveno osebje

Domen Gros

dr.dent.med

Mateja Kovačič Gros

dr.dent.med

Klavdija Metelko

Zobna asistentka

Anita Akerman Kolander

Zobna asistentka

Andreja Ocvirk

Zobna asistentka

Nika Blumenšajn

Ustna higieničarka

Svetlana Pervanić

Zobna asistentka